Vezirköprü’de eskiden az alınınca insanlar ayıplanırdı. Taneyle domates, soğan gibi. Bugün karpuz fiyatından kaynaklı bütün olarak alınamıyor. Çözüm dilim dilim almak.
Vezirköprü’de bir ilki gerçekleştiren manav esnafı İdris Bekçi tezgahındaki karpuzları keserek vatandaşlara yarım veya çeyrek dilim olarak satmaya başladı.
Halkın beğenisini kazanan uygulama ile ilgili olarak gazetemize konuşan Bekçi; “Her vatandaşımızın bütçesi alım gücüne uygun olmadığı için malımızı satabilmek adına böyle bir çalışma yapmayı uygun gördük. Amacımız müşterilerimizi mağdur ve boynu bükük göndermemek.” dedi.
54 yaşındaki İdris Bekçi, “Bu iş bizim baba mesleği-miz. Vezirköprü’de bu işi yapmaktan son derece memnunum.” şeklinde konuştu.
BENZER HABERLER