logo

Kunduz’da işe başlama zamanı..

Kunduz’da işe başlama  zamanı..

İkinci kez ihalesi yapılan Kunduz Kamp Eğitim Merkezi’nin ihalesini alan Atılım Yapı Taahhüt A.Ş. yetkilileri geçtiğimiz hafta Vezirköprü’ye gelerek inşaat yapılacak alanda incelemelerde bulundu.
Uzun zamandır konuşulan proje için, hava müsait olduğunda inşaatın başlayacağı kaydedildi.

Kunduz’a yapılacak olan Kamp Eğitim Merkezi’nin ikinci ihalesini kazanan Atılım Yapı Taahhüt A.Ş. yetkilileri geçtiğimiz hafta Vezirköprü’ye gelerek yerinde inceleme yaptılar.
Kaymakam Altıner’in eşlik ettiği yatırımcıların Mart ayında hava müsaade ederse şantiyeyi kurarak çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
Vezirköprü için önemli bir gelişme de, ihaleyi kazanan müteahhit firmanın Vezirköprü’den sağlanabilecek olan ihtiyaçlarının ilçeden karşılayacaklarını söyemeleri oldu.
Konuyla ilgili olarak bilgi aldığımız AKP İlçe Başkanı H.İbrahim Doğan:
– Özellikle Bakanımız Çağatay Kılıç’ın verdiği önem sayesinde Kamp Eğitim Merkezi kazma vurulacak hale geldi. Vezirköprü için gerçekten büyük bir proje. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Dedi.
216 dönümlük alan üzerine yapılacak olan ve tüm sporların kamp alanı olarak kullanılabilecek Kamp Eğitim Merkezi’nin 25 ayda tamamlanması hedefleniyor.

Share
1569 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?