logo

29 Ekim kutlama programı belli oldu

29 Ekim kutlama programı belli oldu

Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. yılı törenlerle kutlanacak.
29 Ekim 1923’te ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101. yılı nedeniyle Vezirköprü’de yapılacak olan etkinliklerin programı da belli oldu.
İlçemizde 28 Ekim pazartesi günü başlayacak olan etkinliklerde bu yıl da Fener Alayı düzenlenecek.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Salı günü İlçe Stadı’nda yapılacak olan etkinliklerle sona erecek.

29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından Cumhuriyet’in ilan edilmesi şerefine, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı her yıl tüm yurtta ve yurt dışı temsilciliklerimizde yapılan çeşitli etkinliklerle büyük bir coşku ile kutlanan Cumhuriyet Bayramı için Vezirköprü’de yapılacak program açıklandı.
Vezirköprü’de de bu yıl Cumhuriyetimizin 101. Yıl dönümü nedeniyle düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu.
Vezirköprü Kaymakamlığı tarafından düzenlenecek olan programa göre:
28 Ekim Pazartesi günü saat 12.00’de Köprülü Mehmet Paşa Camii’de Mevlid-i Şerif okunacak. Saat 13.00’te Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak. Saat 14.00’te Yukarınarlı – Habibfakı – Göl Şehitlikleri ziyaret edilecek. Saat 18.30’da Fener Alayı düzenlenecek. (Yer: Cumhuriyet Meydanı. Güzergah: Cumhuriyet Meydanı – Bankalar Caddesi – Gazi Caddesi – Çamlık caddesi – İş Merkezi – Cumhuriyet Meydanı) Saat 19.30’da Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonunda Cumhuriyet Konseri verilecek.
29 Ekim Salı günü saat 11.00’de Vezirköprü İlçe Stadyumu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama göreni düzenlenecek. Kaymakamlık makamında saat 10.30’da tebrikat töreni düzenlenecek.

(Huriye BARAN- VATANDAŞ)

Share
20 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?