logo

Ziraat Bankası’nın uygulaması tepki çekti.

Ziraat Bankası’nın uygulaması tepki çekti.

Müdür Kumaş, “müşterilerimize uygulamıyoruz” dedi.

Ziraat Bankası’nın uygulaması tepki çekti.

Ziraat Bankası tarafından uygulamaya konan 16.30’dan sonra para yatıranlardan kesinti yapılmasına tepkiler sürerken, Şube Müdürü Ufuk Kumaş’a uygulamayı sorduk.

Ziraat Bankası’nda bir süredir hesabına para yatırmak isteyen vatandaşlardan para kesintisi yapılması tepkilere neden oldu.
Gazetemize şikayetlerini ileten vatandaşlar, Ziraat Bankası’na öğleden sonra kendi hesaplarına yatıracakları paralardan kesinti yapıldığını iddia ettiler.
Ziraat Bankası Vezirköprü Şube Müdürü Ufuk Kumaş’a bu kesintinin nedenini sorduk. Kumaş, Genel Müdürlüğün kararı doğrultusunda böyle bir uygulama yapıldığını belirterek:
– Vezirköprü’de de uygulamayı yapıyoruz. Saat 16.30’dan şubemize para getirenlerden kesinti yapılıyor. Bu saatten sonra gelen paraları şubemizde tutmak zorunda kalıyoruz, bu da bizi zarara uğratıyor. Ancak biz bankamız müşterilerine bu kesintiyi uygulamıyoruz. Ziraat Bankası iş yoğunluğu yüksek bir banka. Diğer bankalarda işlem yapamayanlar, bizi kasa olarak kullanıyorlar. Bu durum bizim yoğunluğumuzu artırdığı gibi, hem kendi müşterilerimizin daha fazla beklemesine hem de şube olarak zarar etmemize nedene oluyor. Bu duruma karşı Genel Müdürlük bir karar aldı. Söylediğim gibi kendi müşterilerimize uygulamasak ta, bizi sadece kasa olarak kullanıp para yattırdıktan sonra paranın başka bankaya aktarılmasının önüne geçmek için yapılmış bir uygulama. Biz Ziraat Bankası olarak her zaman müşterilerimizin yanındayız. dedi.

(Ali SEZGİN- VATANDAŞ)

Share
65 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+4 = ?