logo

23 Ekim 2024

Vezirköprü Belediyepsor hazırlık maçında Tokat Zile Spor’u 4-0 yendi

Vezirköprü Belediyepsor hazırlık maçında Tokat Zile Spor’u 4-0 yendi

Hafta sonu ilk resmi maçına çıkacak olan VKBS lige hazır olduğunu gösterdi.

Vezirköprü Belediyespor A takımının da yer aldığı 2024-2025 Sezonu Süper Amatör Ligi 27 Ekim Pazar günü başlıyor.
Bu sezon yaptığı transferler ile hedefini BAL ligi olarak belirleyen Vezirköprü Belediye Spor, son hazırlık maçını 19 Ekim Cumartesi günü Vezirköprü İlçe Stadında Tokat Zile Belediye Spor ile oynadı.
Kendi sahasında rakibi Tokat Zilespor karşısında sahadan 4-0 galip ayrılan ve daha önemlisi hazır bir görüntü veren Vezirköprü Belediye Spor yeni sezon öncesi taraftarlardan da tam not aldı.
Vezirköprü Belediyespor yönetimi bu yıl yaptığı transferlerle takımı güçlendirmiş ve hedefini Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek olarak belirlemişti.
27 Ekim’de başlayacak olan Samsun Süper Amatör Lig’inde A grubunda yer alan Vezirköprü Belediye Spor sezona Alaçam Spor deplasmanında merhaba diyecek.
İki grupta toplam 16 takımın mücadele edeceği Süper Amatör Ligi’nde  A Grubunda Vezirköprü Belediyepor ile birlikte Atakum Belediye Spor, 1930 Bafra Spor, Terme Evci Spor, Karasamsun Spor, Alaçam Spor, Ladik Belediye Spor, Bafra Dededağ Spor takımları yer alıyor.
Karşılaşmalar sonunda Gruplarında ilk 4 sırada yer alan takımlar Play-off grubuna yükselecekler.
8 takımdan oluşan Play-Off  grubunda ilk 2 sırayı alan takımlar Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek.
Bir başka deyişle Vezirköprü Belediyespor’un ilk hedefi grubunda ilk 4 takım arasına girmek olacak.
İlk maç Pazar günü Alaçam’da
Vezirköprü Belediyepor sezonun ilk karşılaşmasını ligin iddialı ekiplerinden Alaçamspor ile oynayacak.
Alaçam Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.45’te başlayacak.
Vezirköprü Belediyespor ilk yarıda oynayacağı ilk üç maçı da deplasmanda oynayacak.
Başkan Yıldırım: 
Başarı için Destek ŞART!
Vezirköprü Belediye Spor Kulüp Başkanı Uğur Yıldırım iddialı bir takım kurduklarını ancak hedeflenen başarı için desteğin şart olduğunu kaydetti.
Sezonun ilk maçının heyecannını yaşadıklarını söyleyen Vezirköprü Belediye Spor Kulüp Başkanı Uğur Yıldırım, “İddialı bir takım kurduk. Ligde inşallah hedefimiz öncelikle Play-Off grubuna kalmak sonrasında da Bölgesel Amatör Ligine çıkmak. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum.
Takımımızın sezon boyunca antrenmanlarını yakından takip ettik. Hocamıza, takımımıza güveniyoruz. dedi.
Sözler yerine getirilmedi..
Kulübün maddi durumu konusunda da açıklama yapan Başkan Yıldırım:
– Yönetim Kurulu olarak hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Projelerimizi gerçekleştirmek konusunda kararlıyız. Kulübümüze maddi destek konusunda çalmadık kapı bırakmıyoruz. Mevcut durumda her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacımız var.
Sezon başında maddi anlamda verilen sözlerin yerine getirilmediğini görmekteyiz. Vezirköprü Belediye Spor olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin gücüne inanıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte Vezirköprü takımımız için tek yürek olacaktır.
Taraftarlarımızı ve sporseverlerimizi bu coşkulu sezonda desteğe davet ediyoruz. Gece gündüz işinden gücünden, ailesinden vakit ayırarak burada mesai veren tüm yönetim kurulu üyelerime de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Share
20 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+10 = ?