logo

Samsun Tarım Fuarı Sona eriyor..

Samsun Tarım Fuarı Sona eriyor..

Samsun’da düzenlenen 9. Tarım Fuarı pazar günü sona eriyor

9. Kez Düzenlenen Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 20 Ekim Pazar günü sona eriyor.
16-20 Ekim 2024 tarihleri arasında, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Karadeniz bölgesi çiftçileri tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Tarım Fuarının açılışı ile ilgili olarak: “Karadeniz Bölgesinin en büyük tarım fuarı ve tarım sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan Samsun Tarım Fuarı’nda, tarım makinelerinden sera teknolojilerine kadar geniş bir ürün yelpazesinin sergileneceği, tarım sektörümüz ve çiftçilerimizi buluşturan önemli bir organizasyon. Bu yıl 9. sunu gerçekleştirdiğimiz Samsun Tarım Fuarı sayesinde çiftçilerimiz, ihtiyaç duydukları tarım alet ve makinalarına kolayca ulaşabilmektedir. Fuarda kırsal alanda çiftçilik yapan üreticilerimiz, tarımsal teknoloji ve aletler sağlayan çok sayıda firmayı tanıma şansını bulmaktadır. Tarım sektöründeki yeniliklerin sergileneceği bu büyük buluşma çiftçilerden imalatçılara, distribütörlerden sektörün profesyonellerine kadar geniş bir katılımcı kitlesini ağırlıyor. Çiftçiler ve üreticiler, tarımsal mekanizasyon, traktör ve yedek parça alıcılarıyla Samsun Tarım Fuarında buluşarak, sektördeki işbirliklerini güçlendirecek benzersiz fırsatlar yakalayacaklardır.” dedi.
Fuarın açılış töreninde konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı şunları söyledi: “Bölge tarımı için büyük bir değer taşıyan, yenilikçi teknolojilerin ve modern tarım uygulamalarının sergilendiği önemli bir buluşma noktası olan Samsun Tarım Fuarı’nın açılışında bulunmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Tarım sektöründeki paydaşları bir araya getirerek geleceğe yönelik iş birliklerinin temelini atan bu fuar, ülkemizin tarımsal kalkınmasına katkı sağlayacak.” dedi.

Share
19 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?