logo

Üyeler bir kez daha “Saatcı” dedi.

Üyeler bir kez daha “Saatcı” dedi.

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimleri tamamlandı

Üyeler bir kez daha “Saatcı” dedi.

Cumartesi günü yapılan Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerinde tahminlerin üzerinde oy kullanılırken, üyelerin çoğunluğunun oyunu alan Mustafa Saatcı ve ekibi seçimi kazanan ekip oldu.
Vezirköprü’den Ömer Saraçoğlu 5 kişilik Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi yönetimine giren isim oldu.

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin cumartesi günü yapılan olağanüstü genel kurulunu Mustafa Saatcı ve ekibi kazandı.
Seçim sonunda aldığı oylarla mevcut başkan Mustafa Satcı yeniden başkan seçilirken, Vezirköprü’den Ömer Saraçoğlu yönetime giren isimlerden biri oldu.
Mustafa Saatcı, Mahmut Demir ve Kamil Sayar’ın yarıştığı seçimlerde, toplam 10 sandıkta oy kullanıldı. Amasya Spor Salonu’nda yapılan seçimlerden sonra, oyların tasnifi ve sayımı büyük heyecana sahne oldu.
Sandıklar açılırken her sandıkta aradaki farkın az olması heyecanı artırdı. Saatcı ve ekibi tüm sandıklardan az oyla da olsa birinci çıkmayı başardı.
Adaylardan Mustafa Saatcı’nın ilk sandıkta ikinci olan rakibi Mahmut Demir’le oy farkı sadece 46 idi.
İkinci sandık açıldığında da bu sandıkta kullanılan oylarda aradaki fark 73 oldu.
Oyların tamamı sayıldığında Amasya Pancar Ekicileri Kooperatif seçimlerinde 17 bin 343 oy kullanıldığı görüldü.
Sandıkların tamamı açıldığında adaylardan Mustafa Saatcı 6 bin 812 oy alarak yeniden yönetim kurulu başkanı olarak seçildi. Seçimde Mahmut Demir 6 bin 250 oy alırken, Kamil Sayar ve ekibi 3 bin 940 oy aldılar.
Saatcı yeniden Başkan seçildi
Seçim sonuçlarının belli olmasıyla üyelerin oylarının çoğunluğunu kazanan Mustafa Saatcı ve ekibi yeninde Amasya Pancar Kooperatifi yönetimini kazanmış oldu.
Mustafa Saatcı’nın ekibinde yer alan Vezirköprülü isim Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi Ömer Saraçoğlu oldu.
Seçimlerin tamamlanması-nın ardından konuşan Saatcı:
– 8,5 yıldır çiftçinin alnının teri kurumadan emeğinin karşılığını vermeye çalıştık. Biz hiçbir zaman tribünlere oynamadık. Bu milletin hizmetkârı olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Yarından itibaren paçalarımızı sıvayarak 4 yıl daha devam edeceğiz” diye konuştu.
Yönetimde hangi isimler yer aldı
S.S. Amasya Pancar Ekiclileri Kooperatifi Yönetim Kurulu; Mustafa Saatcı, Ayten Çöl, Savaş Üçok, Ömer Saraçoğlu ve Behçet Comba’dan oluşurken; Mehmet Akif Kesmekaya, Arif Yığman ve Mehmet Polat Denetim Kurulu üyeleri oldular.

Share
81 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+1 = ?

BENZER HABERLER

Anı İnceleme Araştırma
KIZ ÖĞRENCİ YURDU NİHAYET AÇILABİLDİ

KIZ ÖĞRENCİ YURDU NİHAYET AÇILABİLDİ

Anı İnceleme Araştırma
VEZİRKÖPRÜ UYUMAMALI

VEZİRKÖPRÜ UYUMAMALI

Anı İnceleme Araştırma
Yeni Seçim mi yapılacak?

Yeni Seçim mi yapılacak?

Anı İnceleme Araştırma
BAŞKANIN SORUNLARA YÖNELİK TOPLANTISI

BAŞKANIN SORUNLARA YÖNELİK TOPLANTISI