logo

02 Ekim 2024

Liderlik karşılaşmasını kaybeden Vezirköprü Belediyespor U-16 Play off’ta

Liderlik karşılaşmasını kaybeden Vezirköprü Belediyespor U-16 Play off’ta

Karadenizspor ve Vezirköprü Belediyespor play of da Samsun Amatör U 16 liginde C grubunda ilk iki sırayı alan takımlar Vezirköprü Belediyespor ve Karadenizspor play off grubuna yükseldi. Grup liderliği için İlkadım Baruthane stadında Karadenizspor Vezirköprü Belediyespor ile karşı karşıya geldi.
Müsabakaya etkili başlayan Vezirköprü Belediyespor oldu. 5.dakikada yaşanan Vezirköprü Belediyespor atağında Yusuf Duran net pozisyonu değerlendiremedi. Müsabakanın 17.dakikasında Vezirköprü Belediyespor’da bu sefer kaptan Yusuf Efe İvgen’in sert şutu direkten döndü.
Müsabakanın 32. dakikasında gelişen Karadenizspor atağında korner atışında savunmada Yusuf Efe İvgen’e çarpan top ağlarla buluştu ve Karadenizspor ilk yarı soyunma odasına 1-0 önde giren taraf oldu.
2.yarıya da etkili başlayan taraf yine Vezirköprü Belediyespor oldu. Etkili ataklarını sürdüren Vezirköprü Belediyespor aradığı beraberlik golunü bulamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında tamamen risk alan Vezirköprü Belediyespor defansı ikinci planda tutunca gelişen hızlı Karadenizspor atağında Cahit topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu ilan etti. (2-0) Bu sonuçla Karadenizspor 25 puana yükselirken, Vezirköprü Belediyespor 23 puanda kaldı ve grubunda 2. oldu.
Akyüz: Hedef Şampiyonluk!..
Genç Teknik Sorumlu Emir Akyüz; “Karşılaşma güzel ve zevkli mücadeleye sahne oldu. Sporcularımız çok üstün oynamasına rağmen, mağlup olduk. Futbolun içinde bunlar var. Artık play of grubuna odaklandık ve çalışmalarımızı haftada 6 idman yaparak sürdürüyoruz. Play off müsabakalarının ne zaman başlıyacağı henüz belli olmadı. Vezirköprü Belediyespor olarak play of grubunu şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Sporcularımız bunu yapacak kapasiteye sahipler ve hep birlikte başaracağız.” dedi

Share
114 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+3 = ?