logo

Fatih Erbakan Vezirköprü’ye Geldi

Fatih Erbakan Vezirköprü’ye Geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı

Fatih Erbakan Vezirköprü’ye Geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç ile birlikte geçtiğimiz Çarşamba günü Vezirköprü’ye gelerek esnaf ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç ile Vezirköprü’ye gelerek partililerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundular.
Erbakan ve ekibinin 31 Mart seçimleri için teşekkür ziyareti amacıyla geldikleri öğrenildi.
Erbakan, Vezirköprü’de 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçiminde Vezirköprü’den partisine verilen % 38’lik oy nedeniyle teşekkür için partililerle bir araya gelerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Teşekkür ziyareti..
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Havva Şen Saygın ve partililerle birlikte Vezirköprü’de esnaf ziyareti gerçekleştiren Fatih Erbakan ziyaretleri sırasında; “Vermiş olduğunuz destek bizim için son derece önemliydi.  Bu nedenle sizlere özel olarak teşekküre geldik.  Allah hepinizden razı olsun Vezirköprü Belediye Başkanlığını çok az bir farkla kazanamasak dahi burada aldığımız %38’lik oy Türkiye genelin de bizi %7’ye  taşıdı. Bu da Yeniden Refah Partisinin bir dahaki seçime iddialı bir şekilde girmesine vesile oldu. Belediye başkanlığını belki alamadık ama çok önemli bir başarı elde ettik. Vezirköprü’nün ve böyle yüksek oy aldığımız yerlerin çok önemli bir katkısı oldu . Onun için bizde bir teşekkürü borç bildik” dedi.
     Fatih Erbakan ilçenin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından diğer ilçeleri de ziyaret etmek için Vezirköprü’den ayrıldı.
3 aday katılmadı
Fatih Erbakan’ın iki gün süren Samsun ve Vezirköprü ile birlikte diğer ilçelerdeki ziyareti esnasında 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Adem Güney, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün ve Tekkeköy Belediye Başkan adayı Hasan Togar’ın Erbakan’ın yanında yer almaması ise dikkatleri çekti.

Share
66 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+1 = ?