logo

Havza Belediyesi Ek Bütçesi onaylandı

Havza Belediyesi Ek Bütçesi onaylandı

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında görüşülen maddeye göre Havza Belediyesi’nin talep ettiği 51 milyon liralık ek bütçe onaylandı.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2024 yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısı 2’nci Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Üyelerinin da hazır bulunduğu toplantıda 40 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda Havza Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesine ilave 51 Milyon 200 bin liralık ek bütçesi onaylandı.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in, artan personel maliyetleri ve devam eden hizmetlerin aksamaması için meclis gündemine getirdiği 2024 yılı bütçesine ek 51 milyon 200 bin liralık bütçe meclis tarafından onaylandı.
Başkan İkiz, bütçenin onaylanması sonrasında yaptığı açıklama da başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve meclis üyelerine teşekkür etti. Başkan İkiz. “Ek Bütçenin onaylanmasında oturumu yöneten Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan ve meclis üyelerimize çok teşekkür ederim. Havzamızda gerek şehir merkezinde gerekse kırsal mahallelerimizde hizmet seferberliği başlattık. Şehrin muhtelif mahallelerinde yol, park ve çevre düzenlemeleri için çalışmalarımız devam ediyor. Bizim şehir merkezi dışında bulunan 81 kırsal mahallemizde de aynı çalışmaları sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için yoğun çaba içerisindeyiz. Bölgemizde kış mevsimi sert geçiyor. Soğuklar bastırmadan biran önce devam eden çalışmalarımızı bitirmek istiyoruz. Göreve geldiğimiz günden buyana özellikle alt ve üst yapı çalışmalarına ağırlık verdik. Şehir ve kırsal mahallelerimizde çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda oyunlarını oynamaları için 10 mahallemizde çocuk oyun parkları yapıyoruz ve bunları da çok kısa bir sürede tamamlayacağız. 2024 Yılı ek bütçemizin Büyükşehir Belediye Meclisimizde onaylanması hizmetlerimizi zamanında bitirmemizi sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Share
39 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+5 = ?