logo

“SU İŞKENCESİ”

“SU İŞKENCESİ”

DSP Genel Başkan Yardımcısı A.Hidayet Bektaş:

“SU İŞKENCESİ”

Vezirköprü’de yaşanan yağışlardan sonra yaşanan su kesintisi hakkında açıklama yapan DSP Genel Başkan Yardımcısı A.Hidayet Bektaş, Vezirköprü’de yaşanan halka işkencedir dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı A.Hidayet Bektaş yaptığı basın açıklamasında, Vezirköprü ilçemizin yıllardır süren su sorununu Çin işkencesine benzeterek şunları dile getirdi:
“Samsun ve ilçeleri içerisinde Vezirköprü’den başka su kesintisi olan ilçe yok.Bu kesinti nedeni sorulduğunda ilgili kurumlar topu birbirlerine atmakta ve yeterli bir açıklama olmadığı gibi çözüm arayanda yok maalesef.Birisi Belediye diyor, Belediye SASKİ diyor, SASKİ DSİ diyor v.s sonuç sıfır.
Arada bir su verilirse de direkt baraj suyu dinlendirilmeden,klorlanma v.b işlemler yapılmadan su şebekesine veriliyor. Bu konuda ilgili veya ilgili olduğunu zannettiklerimiz açıklama ve ivedi çalışmalara başlamalıdır. Ayrıca İLÇE SAĞLIK KURULU’muzu da bu suları incelemesi Hıfzı Sıhha kurumuna gönderip araştırma yapmaya davet ediyorum.”

Share
103 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?