logo

17 Ağustos 2024

Y.Samsunspor – Beşiktaş maçına oyuncular Gömlekhisar İlkokulu Ortaokulu Öğrencileri ile çıktı..

Y.Samsunspor – Beşiktaş maçına oyuncular Gömlekhisar İlkokulu Ortaokulu Öğrencileri ile çıktı..
Geçtiğimiz hafta Samsunspor’un evinde Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanan Trendyol Süper Lig’in ilk hafta karşılaşmasında Y.Samsunspor – Beşiktaş maçına çıkan hakem ve iki takım oyuncularına sahaya çıkışlarında Vezirköprü Gömleksihar İlkokulu-Ortaokulu öğrencileri eşlik etti.
İlçemizin Gömlekhisar İlkokulu-Ortaokulu’ndan 22 öğrenci, müsabakanın başlangıç seromonisinde yer aldılar.
İlçemizin Gömlekhisar İlkokulu-Ortaokulu öğrencileri, geçtiğimiz hafta düzenlenen Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Y. Samsunpor ile Beşiktaş arasındaki müsabakanın başlangıç seromonisinde hakem üçlüsüne ve futbolculara eşlik ettiler.
Gömlekhisar İlkokulu-Ortaokulu öğrencileri; Okul Müdürü Nahcivan Budak, Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, Beden Eğitimi Öğretmeni Fahrettin Kızılay eşliğinde Samsun’da düzenlenen Y. Samsunpor ile Beşiktaş maçında hakem üçlüsü ve sporculara seramonide eşlik edip İstiklal Marşını futbolcularla beraber okudular.
Samsun’da düzenlenen Y. Samsunpor ile Beşiktaş arasındaki maça Gömlekhisar İlkokulu-Ortaokulu’dan 22 öğrenci katıldı. Futbolculara eşlik eden öğrenciler maçı kendilerine özel ayrılan alanda izleyerek unutamayacakları bir gün yaşadılar.
Samsunspor yönetimi maça katılım sağlayan öğrencilere forma hediye etti.

Share
115 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+2 = ?