logo

08 Kasım 2023

Yörex’te Vezirköprü Standına Yoğun İlgi

Yörex’te Vezirköprü Standına Yoğun İlgi

Yöresel Ürünler Fuarında Vezirköprü semaveri yoğun ilgi gördü.

Antalya Ticaret Borsasının ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle bu yıl 12.cisi gerçekleşen Yöresel Ürünler Fuarı başladı.
Fuar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılışını yapmasıyla açıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu açılış esnasında yaptığı konuşmasında, fuarın 11 yılda 4 bine yakın katılımcıya ve 2 milyona yakın ziyaretçiye ev sahipliği yaptığını belirtti. Hisarcıklıoğlu: “YÖREX, aynı zamanda ülkemizde coğrafi işaret ekosisteminin gelişmesine de önemli katkılar sundu ve coğrafi işaret algısının ve bilinirliğinin artmasını sağladı.” Dedi.
Başkan Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra stantları tek tek ziyaret etti.
Samsun Oda ve Borsalarının yer aldığı Samsun standına TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Fişekci ve Meclis Başkanı Bekir Karadaş, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol ve Meclis Başkanı Engin Balcı ve Samsun Oda Borsaları Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri katılım sağladı.


Samsun standında sergilenen Vezirköprü Semaveri, Bafra pidesi, Bafra pirinci, Çarşamba kıvratması ve kuru çay simidi, Terme pirinci ile Samsun lokumu, Samsun simidi ve Vezirköprü semaverinde yapılan çay konuklara ikram edildi.

Share
236 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+7 = ?