logo

İhaleler yeniden

İhaleler yeniden

Vezirköprü Belediyesi’nin daha önce girilmeyen ihalelerine yeniden çıkılıyor.

Vezirköprü Belediyesi tarafından yapılması için çalışılan, Vezirköprü Belediyesi Hizmet Binası ve Esentepe Mahallesi’ndeki Tır Garajı’na yapılacak yap-sat işi için, açılan ihaleler yeniden yapılacak.

Vezirköprü Belediyesi tarafından yapılması planlanan inşaat işlerinin ihalelerine daha önce giren olmadığı için ihalelere yeniden çıkılıyor.
Bu ihalelerden biri Esentepe’ye yapılması planlanan yap-sat ihalesi, diğeri ise eski yerine yapılacak Vezirköprü Belediyesi Belediye Hizmet Binası.
Vezirköprü’nün Esentepe Mahallesi’ndeki Tır Garajı olarak bilinen Mevkii’yi Amasya Pancar Kooperatifinden alan Vezirköprü Belediyesi daha önce bu alana Belediye Hizmet Binası yapmak için proje hazırlatmış ancak maliyeti nedeniyle vazgeçmişti.
Esentepe’deki yaklaşık 10 dönümlük alana yap-sat için ihaleye çıkan Vezirköprü Belediyesi’nin daha önce açtığı iki ihaleye teklif veren olmamış ve ihaleler iptal edilmişti.
Edinilen bilgiye göre; Vezirköprü Belediyesi bu alana inşaat yapılması için yeniden ihaleye çıkıyor.
Önceki ihalelere göre şartnamede bazı değişiklikler yapıldığı belirtilen yeni ihale 7 Eylül Perşembe günü yapılacak.
     Hizmet Binası
Deprem güvenliği nedeniyle acil yıkım kararı alınan ve geçtiğimiz haftalarda yıkımı da tamamlanan Vezirköprü Belediyesi Hizmet Binası ve Belediye Pasajı’nın alanına yapılması planlanan yeni Belediye Hizmet Binası için de yeniden ihaleye çıkılıyor.
Daha önce yapılan ihaleye giren olmamıştı. Hizmet Binası için ikinci kez ihaleye çıkılacağı ve ihalenin 13 Eylül Çarşamba günü yapılacağı öğrenildi.
Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis, her iki projeyi de hayata geçirmek istediğini belirterek:
– İhalelere giren olmazsa bu iki yer için TOKİ’yi davet edeceğiz. İlçemize mutlaka bu projeleri yapmak istiyoruz. Dedi.

Share
326 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+7 = ?