logo

Açıklamadan sonra Yol Yapım çalışmaları başladı

Açıklamadan sonra  Yol Yapım  çalışmaları başladı

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın Vezirköprü – Durağan istikametindeki Adatepe pancar kantarı mevkiinde bir süre önce çökme meydana gelen yolda yaptığı incelemelerden hemen sonra yolda çöken kısmın düzeltilmesi için çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta Vezirköprü İlçe Teşkilatının yaptıkları basın açıklamasından sonra çökme yaşanan bölgede çalışma başlatıldığı öğrenildi.
Yapılan açıklamadan saatler sonra Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü Samsun Karayolları ekipleri harekete geçerek çalışma başlattılar.
Edinilen bilgiye göre; yaklaşık 2 ay önce çökme yaşanan bölgede sadece bir kaza yaşanmaması için alınan önlemlerin dışında başlatılmayan çalışmaların başlatılması her halükarda olumlu bulunsa da vatandaşlar şimdiye kadar neden çalışma başlatılmadığını sordular.
Şimdi akıllardaki soru ise, aynı bölgede defalarca yaşanan çökme sorununa, başlayan çalışmalarda kalıcı bir çözüm bulunup bulunmayacağı oldu.

Share
271 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?